Clik Aici!
Politica

Horoscop 6 Septembrie 2019. Taurii Riscă Să-și Strice Relații Importante

Horoscop 6 septembrie 2019 – Berbec:

Vei fi tentat să ții doar la părerile tale, să nu dai atenție nimănui, indiferent cât respect știi deja că merită acei oameni.

Horoscop 6 septembrie 2019 – Taur:

Se pot strica relații importante sau pe care ar fi bine să le consideri importante, deși nu îți sunt utile. Ți-ar fi foarte greu fără cei pe care îi iubești.

Horoscop 6 septembrie 2019 – Gemeni:

Ai putea ignora anumite relații, dar nu îți va fi de folos nici acum, nici pe mai târziu. Poate ai impresia că oamenii din viața ta pot fi înlocuiți foarte ușor, dar nu e deloc așa.

Horoscop 6 septembrie 2019 – Rac:

Anumite situații ți se par inversate, ca și cum cei implicați nici nu ar mai vrea să știe de logică, de rațiune. Bineînțeles că nu vrei reuși să te răstorni de unul singur.

Horoscop 6 septembrie 2019 – Leu:

Cu eleganță și generozitate, vei reuși nu numai să treci pe lângă situațiile care îți pot șifona imaginea ci să și previi eventuale probleme derivate de aici, pe viitor.

Horoscop 6 septembrie 2019 – Fecioară:

Este important să fii tu factorul de echilibru în familie și în orice altă relație importantă. Poate nu vei reuși să schimbi mare lucru, dar vei fi împăcat cu tine.

Horoscop 6 septembrie 2019 – Balanță:

Contează foarte mult să fii realist, dar nu e deloc ușor și ai nevoie de antrenament serios ca să ajungi acolo. Pesimismul și grijile exagerate nu îți folosesc la nimic.

Horoscop 6 septembrie 2019 – Scorpion:

Ai o dorință neîmplinită care îți strică toate bucuriile și capătă un nemeritat loc fruntaș în preocupările tale. Are legătură cu sfera sentimentală.

Horoscop 6 septembrie 2019 – Săgetător:

Ești sincer nemulțumit de anumite aspecte ale vieții de familie, cu tot ce înseamnă ea. Soluții există, dar ele nu pot fi descoperite când ești într-o dispoziție distructivă.

Horoscop 6 septembrie 2019 – Capricorn:

Ai intenția de a da o lecție unora dintre cei din anturajul apropiat care s-au opus unor planuri de-ale tale, dar neglijezi aspecte importante și vei fi surprins de consecințe.

Horoscop 6 septembrie 2019 – Vărsător:

Dorința de siguranță poate deveni ușor o obsesie pentru bani și nu ai nevoie de o asemenea formă de sclavie în viața ta, să devii sclavul banilor ca să te simți în siguranță.

Horoscop 6 septembrie 2019 – Pești:

Ți se pare că îți sunt interzise anumite lucruri, dar este firesc să existe anumite limitări, generate de tine, în momentele în care ai luat decizii importante.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2019. Mare susținere astrală pentru zodia Fecioarei | VIDEO URANISSIMA

Horoscopul toamnei. Ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni!

Lovitura devastatoare primita de Liviu Dragnea. Măsură se aplică și celori doi copii

GSP.RO

Lovitura devastatoare primita de Liviu Dragnea. Măsură se aplică și celori doi copii

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 22

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close