Clik Aici!
ŞtiriStiri Romania

Ierarhia la nivel judeţean a mediilor de admitere la liceu 2019Elevii au nevoie de această ierarhie, pentru a vedea care sunt șansele de a ajunge la liceul și clasa pe care și-o doresc și pentru a completa cunoscând toate informațiile opțiunile în fișa de admitere la liceu.

MEN a publicat cu întârziere ierarhiza mediilor de admitere la liceu, scrie edupedu.ro, ținând cont că tot astăzi este și prima zi de exprimare a opțiunilor pentru licee, conform calendarului de admitere liceu 2019.

Astfel, până la ora 11:50, Ministerul Educației nu publicase la nivel național ierarhia mediilor în funcție de care părinții și elevii completează fișele de înscriere la liceu, conforma regulamentului de Admitere la Licei 2019.

Vezi aici ierarhia la nivel județean/ a municipiului Bucureşti a mediilor de admitere la liceu!

Acum, începe completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a.

Are loc completarea fişelor de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a care doresc să participe la admitere în alt judeţ și depunerea/transmiterea fișelor, conform procedurii stabilite de Comisia Națională de Admitere”, potrivit calendarului oficial. Procedura este în derulare până pe data de 7 iulie.

FOTO – Hepta


Citește și:
Rezultate admitere licee militare 2019. Cum au fost repartizați candidații


Citește mai multe despre admitere, Admitere liceu și Rezultate finale admitere pe Libertatea.


Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close