Clik Aici!
EntertainmentStiri Mondene

Întâlnire emoționantă între Elena Cârstea și fiica ei, soldat în armata americană. Cele două nu s-au mai văzut de un an. “Aproape că am murit”

Elena Cârstea locuieşte în Statele Unite, alături de soţul ei, Glenn Muttart, şi de cele două fete, Sanda şi Adriana, pe care cântăreața le-a înfiat când avea 35 de ani.

De când fiica ei, Adriana, s-a înrolat în armata americană, Elena Cârstea trece prin emoții uriașe, însă o susține cu tot ce poate pe acest drum ales de ea. După un an, Adriana s-a întors acasă, chiar în ziua în care împlinea 21 de ani. Revederea a fost mai mult decât emoționantă

Elena a postat pe conturile sociale un mesaj dureros, în
urmă cu câteva zile, manifestându-şi dorul pentru mezina familiei.

“A trecut un an şi fetiţa mea este o femeie frumoasă, va avea mâine 21 de anişori, îmi este dor de fetiţa mea, te iubesc frumoaso, să ai parte de cel mai minunat timp, te iubeşte mult mama!”, a scris Elena în mediul virtual.

Surpriza avea să vină o zi mai târziu, pe 5 septembrie, când Adriana a venit acasă.

“Uite cine m-a surprins azi după mai bine de un an. Aproape că am murit. La mulţi ani, fată dulce! Bine ai venit acasă”, a scris Elena, pe conturile sociale, în dreptul fotografiilor de familie, în care îşi strânge cu drag fata la piept.

“Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana, în Coreea de Sud, iar Sanda, în National Guard. Nu mai luaţi în glumă nimic, staţi în casă, ajutaţi-vă vecinii, întindeţi o mână de ajutor, faceţi cumpărături oamenilor în vârstă sau care nu se pot mişca.

Fabricile de textile să facă halate medicilor şi măşti. Spălaţi-vă pe mâini, ştergeţi tot de câte ori se poate. Dacă rămâneţi fără doctori, o să fie iadul pe pământ”, spunea Elena Cârstea, în urmă cu ceva timp, când a izbucnit pandemia COVID-19 și în America, potrivit Click!.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close