Clik Aici!
Alte sporturi

Ion Țiriac, despre Halep. Motivul pentru care joacă bine la Wimbledon

Simona Halep și Serena Williams își vor disputa titlul la ediția din 2019 a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, al treilea al sezonului. Cele două se vor înfrunta pentru a 11-a oară în carieră.

La finala de la Roland Garros (n.r. câștigată de Barty contra lui Vondrousova), am plătit loja aia, dar am stat doar 4 game-uri. Am plecat! După meci am făcut o afirmație pe care mi-o asum despre Barty. Faptul că fata asta nu știe să citească, să scrie, dar știe să joace tenis. Se vede din avion că are o școală de tenis, școala australiană. Fizicul nu o avantajează. E chiar mai scundă decât Halep. Dar calitatea fizică e incredibilă! Fata asta sare 40 de centimetri când servește, își aruncă mingea în față. Simona face altceva.

Pune mingea în joc într-o manieră sau alta, și din când în când o plesnește cu 170 de kilometri pe oră. Niciodată 180-190, așa cum face Serena în mod obișnuit. Pentru a schimba acest serviciu durează 3-6 luni de zile și cam 1.000 de servicii pe zi. În fiecare zi, fie că plouă sau e soare. L-a îmbunătățit pentru că aruncă mingea mai jos. A fost mult vânt la Wimbledon și în primele tururi nu a fost foarte bine. Am înțeles că a fost excepțională cu Svitolina, în schimb. În plus are un antrenor, care de bine de rău a dus-o în finală la Wimbledon (n.r. – Daniel Dobre)”, a declarat Ion Țiriac pentru gsp.ro.

Mai multe din interviul acordat de Ion Țiriac, puteți afla pe www.gsp.ro.

Citește și

Viorica Dăncilă intervine în scandalul pontonului lui Ivan Patzaichin, înlăturat de pe Dâmbovița. Fostul campion făcuse apel pentru „accesul gratuit al bucureștenilor la luciul apei”Hits: 10

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close