Clik Aici!
Stiri Externe

Israel se pregătește de un eventual război între SUA și Iran„Trebuie să ţinem cont de faptul că posibilele calcule greşite ale regimului iranian ar putea aduce o trecere dintr-o zonă gri spre o zonă roşie, adică un conflict militar, un război în care Iranul va fi lovit puternic”, a declarat
ministrul israelian de Externe, Israel Katz, la Conferinţa Herzliya, conform Mediafax.

„Trebuie să fim pregătiţi pentru acest lucru, astfel că statul Israel continuă să se concentreze pe consolidarea capacităţilor militare, pentru situaţia în care va trebui să reacţionăm la scenariile escaladării tensiunilor”, a precizat oficialul israelian

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a somat Iranul să înceteze „jocul cu focul”, după ce autoritățile de la Teheran au anunțat depășirea limitei stocurilor de uraniu îmbogățit, stabilită prin Acordul nuclear semnat cu marile puteri.

Mai mult, Donald Trump ar fi aprobat inițial lansarea unor rachete militare în Iran, ca răspuns la faptul că Teheranul a doborât o dronă americană. Liderul de la Casa Albă s-a răzgândit în ultimul moment și a retras comanda.

De cealaltă parte, un oficial iranian a precizat că dacă Statele Unite ale Americii atacă Iranul, Israelul va fi distrus în următoarea jumătate de oră.

sursă foto: EPA


Citește și:

AUDIO: Claudia Nicolae, fosta consilieră a lui Carmen Dan și acum director la Agerpres, a mințit! Publicăm înregistrarea convorbirii telefonice care arată că demonstranții din 10 august au fost urmăriți de Guvern!

Citește mai multe despre Donald Trump, Iran, Israel, razboi și SUA (Statele Unite ale Americii) pe Libertatea.


Hits: 11

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close