Clik Aici!
angajatclientEvenimentinjunghiatPizza Hut

La un pas de moarte după ce a mers să mănânce la un celebru lanț de fast food

Incidentul a avut loc după ce bărbatul, care era client al localului, s-ar fi plâns că i-a fost livrată comanda greșită. Asta l-a înfuriat pe angajat și l-a condus spre acel gest înfiorător.

Potrivit autorităților, asta s-a întâmplat luni în jurul orei 20.15, în afara unui local Pizza Hut din St. Louis, Missouri.

Isiah Hudson, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a fost înjunghiat de nouă ori. Acesta avea două răni la gât, două la brațul stâng, patru la spate și una la piept.

Isiah ar fi comandat pizza în valoare de 60 de dolari de la restaurant, dar în care livratorul a ajuns la locație, bărbatul a constatat că i-a fost greșită comanda. În momentul în care a sunat la restaurant, angajații i-au spus că în două ore îi va fi livrată comanda corectă.

În loc să aștepte livrarea acasă, bărbatul a decis să meargă personal la Pizza Hut, moment în care s-ar fi întâlnit cu patru angajați care i-au spus să iasă afară pentru că aveau ceva pentru el. Întreg incidentul s-a petrecut în fața copiilor și a soției, care l-a tras în mașină și l-a dus la spital.

„Fiica noastră cea mare a văzut totul. I-a spus soțului:„ Tati, vei fi în regulă, nu mă lăsa ”, a povestit soția victimei.În momentul de față, bărbatul se află în stare critică, dar stabilă, la spital.

Un angajat al Pizza Hut, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat. Pizza Hut a a cooperat cu forțele de ordine, informează Dailymail.

Hits: 5

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close