Ladislau Boloni a sosit în România. Surse GSP: „99%, Boloni va fi selecționer”

Ladislau Boloni a aterizat joi, 6 ianuarie, la București și va purta mâine discuțiile finalele cu Răzvan Burleanu, președintele FRF. Potrivit Gazetei Sporturilor, tehnicianul de 68 de ani are „99 la sută șanse” să preia naționala.

La sosirea de la Nisa (Franța), Boloni a fost așteptat de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Loți a glumit cu ziariștii: „Mă bucur că sunteţi mulţi. V-am adus cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea. Vă doresc la mulţi ani, sănătate multă”.

Apropiați de-ai antrenorului au spus pentru GSP.ro că „99%, el va fi noul selecționer!”.

Boloni este liber de contract, după demiterea de la Panathinaikos (Grecia), în mai 2021.

El a a mai antrenat echipa națională între iulie 2000 și iulie 2001. Boloni preluase echipa la startul preliminariilor pentru Mondialul din 2002 şi a demisionat înainte de ultimele două meciuri, pentru a pleca pentru un contract mai bănos la Sporting Lisabona.

Boloni a antrenat prima reprezentativă pentru 13 meciuri. Bilanțul: 8 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri.

Boloni e cel mai experimentat antrenor dintre posibilii pretendenți pentru banca naționalei, după plecarea lui Mirel Rădoi: a câștigat titlul în Portugalia, cu Sporting, plus o Cupă și o Supercupă, apoi un campionat și o Supercupă în Belgia, cu Standard, dar și Cupa Campionilor Golfului, cu Al Jazeera.

Boloni are niște cereri rezonabile, care pot fi îndeplinite și, din acest motiv, cred că se poate ajunge la un răspuns favorabil în zilele care urmează.

Mihai Stoichiță, director tehnic FRF, miercuri, la DigiSport:

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro