Lecția de viață a unei românce pentru fiul ei german: „Fără fete pe parcursul nopții și nu ai voie la antrenament, dacă nu faci curățenie! ”

Alexandra, brașoveancă, mama lui Karim Adeyemi, adversarul de vineri seară în meciul de de fotbal la Hamburg, Germania – România (ora 21:45), a povestit pentru tabloidul nemțesc Bild cum l-a disciplinat pe fiul său.

Karim Adeyemi, 19 ani, este o tânără speranță a fotbalului german, convocat din nou în echipa națională de către Hansi Flick și ar putea juca vineri seară, de la ora 21:45, împotriva României la Hamburg. Va fi un duel special pentru campionul cu Red Bull Salzburg, cu goluri și cu aprecieri în grupele Champions League, care tocmai a intrat pe lista de priorități a lui Bayern Munchen.

Bayern l-a dat afară, Bayern îl vrea acum: costă 35 de milioane de euro

Mama lui Karim este româncă, Alexandra, 45 de ani, tatăl, Abbey, 53 de ani, provenind din Nigeria. Adeyemi are steagul României atașat la pagina personală de Instagram, alături de cel al Germaniei și Nigeriei. De aproximativ un an, ascensiunea atacantului a fost fulminantă, de aceea Salzburg vrea 35 de milioane de euro pentru a-l lăsa la Bayern din vara 2022. Borussia Dortmund, Leipzig și Liverpool îl monitorizează și ele pe tânărul fotbalist. 

Bavarezii i-au arătat ușa când era un copil, în urmă cu un deceniu, nu a putut să se dezvolte în Academia Munchen-ului natal. A ajuns la Unterhaching, acolo unde puștiul s-a dezvoltat, iar clubul a făcut o afacere în uriașă în iulie 2018, când l-a vândut la RB Salzburg pentru 3,5 milioane de euro.

Lecția de viață a unei românce pentru fiul ei german: „Fără fete pe parcursul nopții și nu ai voie la antrenament, dacă nu faci curățenie! ”
Bucuria golului pentru tânărul Karim Foto: Hepta

Mamă-zbir

Alexandra, mama lui Karim, a fost angajată la SpVgg Unterhaching și era o adevărată guvernantă pentru copilul ei și tinerii copii ce învățau fotbal la club. Un zbir, cum se amuzau puștii care s-au dezvoltat sub atenta monitorizare a româncei plecată pentru un trai mai bun în Germania. ”Karim învățat nu doar să joace fotbal aici (n.red la Unterhaching), ci și toate lucrurile necesare pentru a avea succes”, a mărturisit Alexandra, într-un reportaj publicat de cel mai citit ziar din Europa, tabloidul nemțesc Bild.

”Băieții au învățat să gătească, să se spele și să curețe tot”, a mai spus mama internaționalului german, campion european cu selecționata Germaniei U21 în acest an.

Regulile Alexandrei

”Doar cei care respectă valorile și regulile în afara terenului pot fi, de asemenea, buni pe teren. Antrenorii sunt responsabili pentru sport, eu sunt responsabil pentru restul”, a comentat Alexandra. Are principii stricte: fără fete pe parcursul nopții și nu ai voie la antrenament, dacă nu faci curățenie!

Lecția de viață a unei românce pentru fiul ei german: „Fără fete pe parcursul nopții și nu ai voie la antrenament, dacă nu faci curățenie! ”
Mama și tatăl lui Karim

”Karim s-a speriat adesea când l-am spus antrenorului pentru că era dezordonat. Trebuie disciplină! Altfel eu și soțul meu nu am fi acum părinții unui campion european U21”, a mai spus brașoveanca. Nici acum, când Adeyemi a dat de gustul mareului succes și impresionează în Champions League, având deja un gol la singura selecție la prima reprezentativă a Germaniei, mama lui nu slăbește presingul: ”El prosperă în viață, dar tot trebuie să învețe să gătească”.

foto: Instagram

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro