Clik Aici!
Stiri Externe

Legăturile Lui Hunter Biden Cu România Ar Fi Legate De Puiu Popoviciu

Nu este, însă, prima dată când numele României este menționat
de Donald Trump sau echipa sa pentru a-l ataca pe Biden, aflat pe primul loc în
cursa internă a democraților pentru a fi nominalizat candidat la alegerile
prezidențiale de anul viitor.

În luna mai, The New York Times scria că Hunter Biden era una dintre țintele actualului lider de la Casa Albă, fiind atacat atât pe plan personal, cât și pentru afacerile sale care de multe ori au presupus ocuparea unor poziții care s-au intersectat cu cariera politică a tatălui său.

Printre aceste poziții s-a numărat și consilierea omului de afaceri român Puiu Popoviciu, scria NYT.

Hunter Biden a fost consilierul omului de afaceri român Gabriel (Puiu) Popoviciu, ale cărui afaceri cu imobiliare a devenit subiectul unei anchete potrivit unor surse familiare cu contextul respectiv.

Această anchetă a fost deschisă într-o perioadă în care SUA și aliații puneau presiune pe statul român pentru a lua măsuri de combatere a corupției și s-a încheiat cu condamnarea lui Popoviciu la închisoare, mai notează The New York Times.

Citând materialul din The New York Times, două zile mai târziu, Fox News a scris despre legăturile lui Hunter Biden cu Popoviciu, descris drept un om de afaceri român care a deschis primul restaurant Pizza Hut din țară și a devenit unul dintre cei mai bogați oameni din România, fiind ulterior anchetat de autorități cu privire la afacerile sale din domeniul imobiliar.

Legăturile lui Rudy Giuliani cu România

În presa din România, numele lui Giuliani a fost legat de
cel al lui Popoviciu în august 2018, atunci când fostul primar al New York-ului
a trimis în România o scrisoare în care critica DNA.

Avocatul personal al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a recunoscut că a fost plătit de o firmă de consultanță internațională să trimită scrisoarea președintelui României prin care a luat partea guvernului român în problemele legate de justiție.

Giuliani a declarat că scrisoarea lui „s-a bazat pe un raport pe care l-am văzut” și care a fost realizat de fostul director FBI, Louis Freeh, cel care conduce Freeh Group International Solutions. Giuliani spune că firma de consultanță condusă de Freeh „îmi plătește onorariile”.

Fostul primar al orașului New York nu a spus și ce sumă
de bani a primit pentru a trimite scrisoarea.

Louis Freeh, un foarte important avocat din Statele Unite și fost director al FBI, este cel care îi apără pe Gabriel „Puiu” Popoviciu și Alexander Adamescu, cel care este dat în urmărire internațională.

După ce a fost nenorocit de soție și a făcut pușcărie în Mexic, Claudiu Răducanu a revenit în România. E incredibil cum arată acum fostul golgeter de la Steaua

GSP.RO

După ce a fost nenorocit de soție și a făcut pușcărie în Mexic, Claudiu Răducanu a revenit în România. E incredibil cum arată acum fostul golgeter de la Steaua


Horoscop 7 octombrie 2019. Vărsătorii pot aluneca în pesimism. Ce zodie are parte de probleme de la prima oră

HOROSCOP

Horoscop 7 octombrie 2019. Vărsătorii pot aluneca în pesimism. Ce zodie are parte de probleme de la prima oră

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 14

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close