Clik Aici!
FotbalSport

Liga Națiunilor: Bosnia a trecut pe foaia de joc pentru meciul cu Polonia un portar în vârstă de 47 de ani, care nu a mai apărat din 2010

Situație incredibilă în Liga Națiunilor. Antrenorul cu portarii al echipei naționale a Bosniei și Herțegovinei, Goran Brasnic, a fost trecut pe foaia oficială de joc pentru meciul cu Polonia. Acesta are 47 de ani.

Bosnia and Herzegovina have named goalkeeping coach Goran Brasnic on their bench for tonight’s game vs Poland. He’s 47-years-old and hasn’t played a competitive match since 2010… ? pic.twitter.com/HFrBquZbjQ

— FIVEYARDS (@FIVE__YARDS) October 14, 2020

Goran Brasnic a fost trecut pe foaia de joc din cauza regulamentului UEFA, care prevede că o echipă trebuie să aibă doi portari de rezervă.

Cum prima reprezentativă a Bosniei și Herțegovinei îi avea disponibili pentru meciul de la Wroclaw doar pe titularul Ibrahim Sehic și pe Kenan Piric, s-a apelat la ajutorul lui Goran Brasnic.

Cu opt selecții pentru națioanala Bosniei și Herțegovinei, Goran Brasnic nu a mai evoluat într-un meci oficial din 2010, conform digisport.ro.

Ucraina a convocat un portar retras din activitate

O situație asemănătoare a fost înregistrată și la naționala Ucrainei. Pentru amicalul cu Franța, disputat miercuri, 7 octombrie, scor 7-1 pentru “cocoși”, selecționerul Andriy Shevchenko a fost nevoit să îl convoace pe Oleksandr Shovkoskiy, 45 de ani, goalkeeper retras din activitate. Decizia a fost luată după ce trei portari ucraineni au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Shovkovskiy s-a retras din activitate acum patru ani și are în palmares 90 de meciuri pentru naționala Ucrainei. În prezent, el este secundul lui Shevchenko.

Foto: Facebook / Goran BrasnicHits: 1

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close