Clik Aici!
Stiri Romania

Lino Golden, împușcat cu un pistol cu bile în timpul unui concert la Huși. Cum s-a dat de gol agresorul

Artistul Lino Golden a trăit clipe de groază, după ce a fost împușcat cu un pistol cu bile din plastic, în timpul unui concert pe care l-a susținut la Huși, relatează vremeanoua.ro.

În timp ce se afla pe scenă la evenimentul „Toamna Culturală Hușeană”, Lino Golden a fost țintit cu un pistol cu bile din plastic de un tânăr teribilist aflat în public.

Potrivit vremeanoua.ro, făptașul s-a dat singur de gol deoarece a publicat pe pagina sa de Facebook o poză în care ține pistolul în mână, chiar din locul în care a avut loc concertul.

Fotografia este însoțită de următorul mesaj: „Vă așteptăm cu drag la Huși, Lino Golden”, notează sursa citată.

sursă foto: vremeanoua.ro

Polițiștii nu au luat nicio măsură, iar nimeni nu a fost sancționat în urma incidentului care a avut loc sâmbătă, 5 octombrie.

„Organizatorii, Poliția Locală sunt cei care trebuie să asigure paza și buna desfășurare a evenimentului. Poliția are atribuții la un asemenea eveniment, pe care agenții noștri și le-au îndeplinit”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui, pentru sursa citată.

Cine este Lino Golden

Născut la Brașov, Lino Golden, pe numele real Radu Cârstea, face parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society. Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent compune și produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc „Fane Spoitoru feat Keed”, „Panamera”, „Sus ca Jordan”, „Maceta”, „Fifa”, „N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea) si multe altele.

View this post on Instagram cine joaca sport? @gymbeamro A post shared by ??‍♂️ (@linogolden) on Oct 7, 2019 at 2:29am PDT

foto: Instagram Lino Golden

Post-ul Lino Golden, împușcat cu un pistol cu bile în timpul unui concert la Huși. Cum s-a dat de gol agresorul apare prima dată în Libertatea.

Hits: 22

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close