Liviu Vârciu și Anda Călin se pregătesc pentru petrecerea de botez a fiului lor: „O să fie evenimentul anului”

Liviu Vârciu și Anda Călin se pregătesc pentru petrecerea de botez a fiului lor, care va avea loc vineri, 17 septembrie, la un restaurant de fițe din București. Pregătirile sunt în toi, iar charismaticul prezentator TV anunță că va fi un eveniment spectaculos.

Nu este un secret faptul că Liviu Vârciu și Anda Călin au avut o relație plină de năbădăi, însă totul este bine când se termină cu bine. Prezentatorul TV și iubita lui se pregătesc pentru petrecerea de botez a fiului lor.

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au botezat băiețelul în octombrie anul trecut, într-un cerc restrâns. Cum restricțiile impuse de pandemie nu le-au dat voie să organizeze și o petrecere așa cum și-au dorit, cei doi au amânat marele eveniment pentru toamna aceasta. Iată că momentul mult așteptat a sosit.

„O să vedeţi vineri ce se va întâmpla. De fapt o să fie evenimentul anului. Eu împreună cu echipa mea o să facem ce nu am făcut până acum niciodată”, a spus Nicușor Stan, patronul sălii de eveniment, unde Liviu Vârciu va face petrecerea de botez.

Prezentatorul TV a fost la degustarea meniului și a vrut să se asigure că invitații săi vor avea parte de cele mai delicioase preparate, apoi a a mers și să-și cumpere un costum pentru ziua cea mare.

Ce spune Liviu Vârciu despre Anda Călin

Vedeta își iubește nespus viitoarea soție și declară că nu a înșelat-o niciodată. Faptul că Anda Călin a fost tolerantă, înțelegătoare și l-a acceptat așa cum este, relația lor a funcționat și durează și în ziua de astăzi.

„Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus Liviu Vârciu la „Xtra Night Show”.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro