Clik Aici!
Lifestyle

Lucruri Neștiute Din Viața Lui Renée Zellweger. Actrița Revine

De
Livia Lixandru,

Actrița este favorită la Premiile Oscar, pentru prestația sa din „Judy”, care a fost una peste așteptări.

În filmul „Judy”, Renée a avut parte de  o transformare fizică spectaculoasă, dar cel mai impresionant este modul în care trăiește fiecare durere pe care o avea Garland. Are aceeași stare în care te imploră să te uiți la ea, dar în același timp să o eviți. Mișcările mâinilor, balansul trupului fără de care cel mai probabil s-ar fi prăbușit, toate sunt asimilate de actriță.

Zellweger cântă live în acest film. Regizat de britanicul Rupert Goold, „Judy” spune povestea anului 1969 în care la 46 de ani, Judy Garland, separată de copiii săi, datoare vândută, luptându-se cu tot felul de adicții, începe câteva show-uri în clubul de noapte Talk of the Town din Londra, potrivit life.ro.

Motivul pentru care s-a retras timp de 6 ani

Renée Zellweger lucrat încontinuu de la primul său rol principal în „Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation”, în 1994. Iar de atunci Zellweger a jucat în filme precum „Jerry Maguire”, „One True Thing”, „Bridget Joness Diary”, „Chicago” sau „Cinderella Man”.

Opt mame au murit în accidentul din Ialomița! Mărturia cutremurătoare a soțului uneia dintre victime

Recomandări

Opt mame au murit în accidentul din Ialomița! Mărturia cutremurătoare a soțului uneia dintre victime

Motivul pentru care actrița a decis să ia o pauză, este acela că obosise, după cum a recunoscut chiar ea. Într-un interviu pentru Vogue actrița povestește cum nu mai suporta să își audă vocea. Zellweger are acum  50 de ani, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și arată mai bine ca niciodată.

Bărbații din viața lui Renée Zellwege

Renée Zellweger a avut o relație cu Jim Carrey (1999-2000),
a fost căsătorită pentru patru luni cu cântărețul Kenny Chesney, a avut o
relație de doi ani cu Bradley Cooper și, cea mai lungă iubire a fost cea cu
muzicianul Doyle Bramhall II (2012-2019).

De asemenea, său a apărut și în scandalul #metoo, în procesul pe care i l-a intentat actrița Melissa Sagemiller producătorului Harvey Weinstein. Aceasta a spus că producătorul i-a oferit ca argument al avansurilor sale faptul că și Renée Zellweger sau Charlize Theron i-au oferit favoruri sexuale pentru a obține diferite roluri.

Tânăra gravidă a fost ucisă și aruncată la ghenă, iar copilul din pântec dispăruse. Șocant ce s-a întâmplat

Recomandări

Tânăra gravidă a fost ucisă și aruncată la ghenă, iar copilul din pântec dispăruse. Șocant ce s-a întâmplat

Zellweger a spus că a trăit, ca orice altă femeie din această industria filmului, momente în care s-a simțit inferioară sau datoare bărbaților, dar nu a spus niciodată că face parte din lista actrițelor, victime în campania #metoo.

Netflix luna mai - filme și seriale
Renée Zellweger

Renée Zellweger suferă de sindromul impostorului

Actrița a declarat în mai multe rânduri că suferă de sindromul impostorului, ca și personajul ei, Judy Garland care avea aceeași problemă.

Zellweger povestește cum de multe ori intră într-o stare de nesiguranță în care se îndoiește de forțele proprii. La șase ani de când s-a retras, actrița mărturisește că are situația sub control, legat de această problemă, potrivit sursei citate.

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close