Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Ştiri / Machiajul Unei Tinere I-a Speriat Pe Medicii Unui Spital. Au Vrut Să O Trateze Crezând Că A Suferit Leziuni La Față

Machiajul Unei Tinere I-a Speriat Pe Medicii Unui Spital. Au Vrut Să O Trateze Crezând Că A Suferit Leziuni La Față

De
Daria Maria Diaconu,

Pai Fears este o dansatoare din Michigan. Aceasta a realizat o ședință foto specială pentru sărbătoarea de Halloween. Ea a fost machiată ca și cum ar fi fost rănită grav la față.

În timpul ședinței respective, Jai a suferit un atact de panică și a fost nevoie să fie transportată la spital. Imediat ce au văzut-o, medicii s-au speriat de felul în care arăta chipul tinerei, care părea plin de răni și au vrut să să-i trateze imediat leziunile.

Abia într-un final, potrivit metrotimes.com, medicii și-au dat seama că era vorba despre un machiaj și au tratat-o pe Jai pentru anxietate, ulterior aceasta fiind externată.

„Nu le-am spus că este machiaj ce aveam pe față pentru că am prsupus că pot vedea că nu e real”, a declarat Jai ulterior.

„La urgență nu este loc de distracție și joacă… Medicii trebuie să se poată concentra pe acei pacienți care au cu adevărat o urgență”, au declarat reprezentanții spitalului după incident.

FOTO: Facebook/Elissa Smith

Vezi Si

Bărbat din Buzău, arestat pentru uciderea soției. A încercat să-i însceneze apoi sinuciderea

Un individ din Buzău și-a ucis soția și apoi a încercat să scape de polițiști, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *