Clik Aici!
StiriStiri Romania

Marcajul unui drum dintr-o comună din Dolj a fost trasat peste o pisică moartă. Reacția primarului

Muncitorii care trasau să traseze marcajele rutiere pe o șosea din comuna Calopăr (Dolj) au trecut cu vopseaua peste cadavrul unei pisici, aflat pe mijlocul drumului. Imaginile postate de un localnic pe o rețea sociale au devenit virale.

O lucrare de întreținere a drumului care face legătura între Calopăr, reședința comunei cu 3.700 de suflete, și satul Belcinu a fost făcută de mântuială.

Pur și simplu, ei au trecut cu mașina de trasaj peste cadavrul unei pisici. Imaginile cu cei au lăsat în urmă ”doreii” au apărut prima oară grupul de Facebok Eşti din Craiova dacă…

Grupul de Facebok ”Eşti din Craiova dacă… ”

Muncitorii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova susțin că nu era treaba lor să ia felina moartă din drum, primarul afirmă că ”angajații de la Drumuri și Poduri sunt de vină”.

Primarul: ”Trebuie să vină să refacă marcajul”

”Acum trebuie remediată situația. Eu n-am avut nici o treabă, ci au fost cei de la Drumuri și Poduri. Pisica a fost luată de acolo, dar îi aștept să vină să refacă marcajele. Mai mult de atât ce vă pot spune?” a declarat Marin Catalina, primarul din comuna Calopăr, pentru Digi24.

Conform lui Alin Golumbeanu, director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, muncitorii vor fi sancționați: ”Era datoria lor să vadă că pisica e acolo sau să vadă dacă drumul e curat. Normal că trebuie remediat marcajul”.

Hits: 2

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close