Clik Aici!
alex bodibianca dragusanuDivertisment

„Mare cât o…” Bodi, Bodi, asta era! Bianca Drăguşanu, atenţie, o vor vrea şi altele!

Convinsă de succesul acestuia în afaceri, de felul în care arată, dar şi de charisma lui, Bianca a mai avut un motiv în plus pentru care a fost cucerită şi apoi recucerită de Bodi.

Iubitul blondinei este un mare pasionat de vinuri bune, dovadă fiind crama pe care acesta o are sub casa de la Mediaş, acolo unde s-a autoizolat împreună cu Bianca din cauza pandemiei de coronavirus.

Soțul vedetei tv a transformat-o în sală de box în timpul pandemiei şi se pregătește cu un antrenor, care îi arată diverse lovituri din „nobila artă”.

„Alex Bodi are o cramă mare cât o sală de sport în vila sa din Mediaș, care are etaj, mansardă și o piscină uriașă în mijlocul curții.

Aflat în izolare la domiciliu, alături de Bianca Drăgușanu, Bodi a profitat din plin de spațiul generos al reședinței sale. Zilele trecute, el a alergat în jurul piscinei pentru a-și menține tonusul fizic.

Obsedat de mersul la sală, acolo unde petrece ore bune în fiecare zi, Bodi a trebuit să găsească o soluție și în timpul izolării la domiciliu, pentru că sălile sunt închise.

El a executat mai multe serii de flotări pe peluza impecabilă, dar şi tracțiuni sprijinit de grinzile casei.

La final, Bodi a sărit cu coarda pe treptele din fața vilei. Ședința de fitness a durat aproximativ o jumătate de oră. Bodi are soluții și atunci când vremea e urâtă.

La subsolul vilei și-a amenajat o cramă de dimensiuni considerabile, acolo unde face antrenamnete de box în timpul pandemiei.

El a chemat și un antrenor personal, fiind filmat în timp ce lansează o serie de lovituri în mănușile partenerului”, arată wowbiz.ro.

 

Hits: 3

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close