Clik Aici!
Stiri Externe

Mercedes-Benz Va Lansa Propriul Model De Trotinetă Electrică

De
Dragoș Tănase,

Compania a făcut anunțul, săptămâna trecută, la Salonul Auto de la Frankfurt, fără a oferi alte detalii, cum ar fi prețul, viteza maximă ce poate fi atinsă sau unde vor fi disponibile aceste trotinete.

De asemenea, compania nu a lansat nicio fotografie completă a modelelor, doar două fotografii concentrându-se pe roțile scuterelor și sigla Mercedes-Benz.

S-a rezumat doar la a spune că modelul propriu va fi scos la vânzare la „începutul anului 2020”.

„E-trotinetele (trotinete electrice – n.r.) au fost permise pe drumurile germane, din iunie, și este deja greu de conceput o scenă de trafic fără ele. Aceste scutere agile, alimentate electric sunt modalitatea perfectă de a acoperi rapid distanțele scurte și fără a dăuna mediului.

Comunicat Mercedes-Benz:

Noul model de trotinetă electrică este dezvoltat în parteneriat cu producătorul de scutere Micro, scrie businessinsider.com.

Însă Mercedes nu este primul producător auto tradițional care intră pe piața de trotinete electrice. Audi, Volkswagen și BMW au deja propriile modele.

Acest mijloc de transport a acaparat brusc străzile orașelor din întreaga lume, ceea ce a dus la multe polemici, inclusiv în România, pentru că nu sunt reglementate și au avut loc multe accidente, unele fatale, pentru cei care le folosesc.

Începând cu 15 iunie, poliţia a înregistrat numai la Berlin 74 de accidente în care au fost implicate trotinete electrice, în urma cărora 16 persoane au fost rănite grav şi alte 43 de persoane au suferit răni minore, majoritatea accidentelor fiind provocate de utilizatorii de trotinete aflaţi în stare de ebrietate.

Folosirea trotinetelor electrice a fost legalizată în Germania în luna mai a.c., iar de atunci numărul lor a crescut semnificativ.

Astăzi, o trotinetă electrică a provocat un puternic incendiu într-un bloc din Munchen. Zece locatari s-au intoxicat cu fum, având nevoie de îngrijiri medicale.

FOTO: Daimler AG

Citeşte şi:

Trotinetele electrice nu au voie pe stradă. Pe trotuare, sunt un pericol pentru pietoni

Femeie accidentată mortal pe un drum național din județul Constanţa, în timp ce se deplasa cu trotineta electrică

Un tânăr a vrut să-și omologheze trotineta electrică la RAR. Ce răspuns a primit

Motivul incredibil care determinat-o pe Kim Clijsters să revină pe teren după 7 ani. Sorana Cirstea!

GSP.RO

Motivul incredibil care determinat-o pe Kim Clijsters să revină pe teren după 7 ani. Sorana Cirstea!


Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții

HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 16

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close