Clik Aici!
EntertainmentMonden

Mesajul Dur Al Dianei Bișinicu După înmormântarea Lui Marcel Toader. “Unde Au Dispărut, Nașule, Cei Cu Care Făceai Petreceri Până Dimineața?”

De
Dana Aramă,

Diana Bișinicu s-a arătat dezamăgită de faptul că mulți dintre cei pe care Marcel Toader i-a cunoscut și i-a ajutat nu au venit să-l conducă pe acesta pe ultimul drum.

„“Na tseara hrisusita va tsarda la icoana”
“O lumânare sfântă îți va arde la icoană” ?

Sunt versurile melodiei pe care te-ai străduit să dansezi precum dansatorii profesioniști, dar care de astăzi se vor împlini…?

Nașule, astăzi te-am condus pe ultimul drum…

Rugbyștii tăi, familia și cei mai apropiați prieteni au fost lângă tine, dar unde au dispărut, Nașule cei cu care făceai petreceri până dimineață, cei care intrau la Bleu Ciel la piscină fără să plătească și care făceau petreceri în locația ta fără să le percepi nicio taxă?!
Tare mult m-a durut asta și cred că și pe tine stând deasupra noastră și observând ce se întâmplă… sau poate nu, că tu nu aveai asteptări de la nimeni!”, a scris artista în mediul online.

Diana Bișinicu a dat publicității și o înregistrare video de la nunta sa, unde apare nașul ei, Marcel Toader.

„Am postat acest filmuleț de la nunta noastră pentru a te vedea toată lumea cu câtă eleganță ai purtat costumul armănesc, câtă veselie era pe chipul tău, dar mai ales cu câtă dăruire mi-ai împlinit dorința de a face toate obiceiurile armănești!
N-am să uit niciodată cu câtă mândrie ai dansat hlambura armănească!

Ai plecat așa cum ai fost o viață întreagă! Demn, elegant, rafinat, cu o prestanța ireproșabilă!

Nu te vom uită niciodată, nașu! Te iubim! ❤️ Diana, Riana & Cătălin”, a încheiat vedeta.

Marcel Toader a încetat din viață în data de 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani. Omul de afaceri a făcut infarct în timp ce se afla la masă cu avocatul său. Marcel Toader a fost înmormântat miercuri, 7 august, la Cumpăna, în județul Constanța.

Citeşte şi:

Fiul lui Marcel Toader a mai avut un șoc ieri, în ziua în care și-a condus tatăl pe ultimul drum: „Din păcate eu, azi, am primit încă o veste groaznică, tocmai ce am mai pierdut un prieten!”

Scenă incredibilă filmată în București! Gestul făcut de șoferul unui BMW X6 i-a șocat pe toți. Video

GSP.RO

Scenă incredibilă filmată în București! Gestul făcut de șoferul unui BMW X6 i-a șocat pe toți. Video


Motivul pentru care fiul lui Marcel Toader nu va mosteni nimic. Marcel avea 2 firme si un apartament in centrul Capitalei

Unica.ro

Motivul pentru care fiul lui Marcel Toader nu va mosteni nimic. Marcel avea 2 firme si un apartament in centrul Capitalei


Marcel Toader a acuzat-o că a făcut amor cu alt bărbat chiar în mașina lui. Ce gest incredibil a făcut Maria Constantin azi, la înmormântare! Nimeni nu se aștepta...

Viva.ro

Marcel Toader a acuzat-o că a făcut amor cu alt bărbat chiar în mașina lui. Ce gest incredibil a făcut Maria Constantin azi, la înmormântare! Nimeni nu se aștepta…

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 11

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close