Mesajul unui cunoscut fotbalist din România în plin val 4 al pandemiei: „Eu nu cred că în toată Europa de Vest sunt oameni nebuni că s-au vaccinat 90 la sută, 95 la sută”

Noul căpitan al lui Dinamo, internaționalul Gabriel Torje, a recunoscut că s-a vaccinat recent contra COVID-19 și a respins teoriile conspiraționiste care susțin că boala ar fi o modalitate

„Fiecare alege ceea ce vrea să facă, însă trebuie să ne gândim că acasă avem familii, bunici, părinți care pot fi afectați de acest lucru. Eu personal m-am vaccinat de curând. Am zis că oricum va trece lucrul acesta, însă nu cred că toată Europa de Vest şi tot ceea ce înseamnă ţările nordice sunt oameni nebuni că s-au vaccinat 90 la sută, 95 la sută. Şi au 70 la sută mai puţine cazuri decât România”, a declarat Gabriel Torje, într-o conferință de presă, scrie Digisport.

„Cred că nimic nu e făcut să ne omoare, că dacă voiau să ne omoare, dădeau o bombă ca la Hiroshima şi ca la Nagasaki şi dispăream de pe faţa pământului. Nu mai stăteau să ne chinuie 7 ani”, a adăugat Torje.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro