Clik Aici!
coronavirusdanemarcafaniFotbalSport

Metoda găsită de un club de fotbal pentru ca fanii săi să „asiste” la meciuri, atunci când acestea se vor relua

În momentul în care fotbalul din Danemarca se va juca din nou, se va face cu porțile închise. Cei de la FC Midtjylland le oferă fanilor săi să-și urmărească favoriții din parcarea arenei, dar din maşinile personale atunci când campionatul va fi reluat.

Clubul danez va folosi 2.000 de locuri de parcare la MCH Arena din Herning, pentru acest „drive-in”. „Când Superliga daneză se va relua este puţin probabil ca spectatorilor să le fie permis accesul în tribune. Suntem în dialog strâns cu poliţia, cu primăria din Herning şi cu MCH Arena pentru a crea un cadru sigur şi siguranţă pentru toată lumea”, a afirmat Preben Rokkjaer, responsabil cu marketingul, pe site-ul clubului.

Clubul se așteaptă ca în jur de 10.000 de fani să urmăreasc partidele în sistem „drive-in”, iar spectatorilor li se va oferi un comentariu al meciului pe o anumită frecvenţă radio

În contextul pandemiei de coronavirus, Danemarca a limitat adunările publice la maximum zece persoane și a prelungit restricțiile în privința adunărilor publice până la data de 11 mai. (FOTO: facebook.com/fcmidtjylland)

Hits: 2

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close