Mihai Stoichiţă, despre selecţionerul naţionalei: Cred că se poate ajunge la o finalitate a discuţiilor cu Boloni

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a anunţat miercuri seară că în zilele următoare vor avea loc discuţii decisive cu antrenorul Ladislau Boloni în vederea preluării primei reprezentative, informează News.ro.

„Sunt încă discuţii. Urmează să mai avem mâine, poimâine discuţii cu Loţi. Vedem, mergem la Nisa, vine el la Bucureşti. Sunt discuţii cu toate variantele care au fost, cele trei-patru. Se poate întâmpla şi să vină la Bucureşti. Acum, nu este sigur. Depinde de răspunsul lui Loţi ce se va întâmpla în continuare. Dacă refuză, vor fi urmărite celelalte piste”, a spus Mihai Stoichiţă, la Digi Sport.

Mihai Stoichiţă a transmis că Ladislau Boloni, dacă va accepta, va avea un contract valabil două campanii.

Loţi are cereri financiare rezonabile, care pot fi îndeplinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate a discuţiilor cu el. Urmează să discute amănuntele despre contract, dar trebuie să fie pe minimum două campanii.

Mihai Stoichiţă:

Ladislau Boloni a mai condus echipa naţională de fotbal în perioada iulie 2000 – iunie 2001, când a avut un bilanț de 13 meciuri, dintre care opt câștigate, două egaluri și trei pierdute.

La mijlocul lunii decembrie, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, anunţa că a avut discuţii pentru postul de selecţioner cu Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu, după ce echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi.

Potrivit sursei citate, oficialii FRF au mai discutat şi cu Edi Iordănescu şi Adrian Mutu.

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro