Clik Aici!
BelinaCostel Alexedragnealudovic orbanministurl mediuluipsdtel drum

Ministul Mediului, şocat de ce a găsit pe insula Belina: „Totul este…”

Aşadar, ministrul Mediului, Costel Alexe a declarat, într-o intervenție telefonică la Digi24, că toate construcțiile ridicate sunt ilegale, „de la unitatea de cazare până la anexe și pontoane”. Alexe a mai adăugat că zona are un potențial turistic ridicat.

„După doi ani de tergiversări, preluarea insulei Belina și a Brațului Pavel de către stat este aproape finalizată. Astăzi am fost pentru prima dată pe insula Belina, unde am găsit un complex de protocol, retras de ochii lumii, destinat unor privilegiați din PSD. Pe lângă heliport era o unitate de cazare și tot felul de anexe”.

Au construit totul ilegal

„Tot, spune ministrul,  de la unitatea de cazare, până la anexe și pontoane. Nu au avut autorizații de construcție, nu au respectat reglementările de mediu în vigoare. Clădirile vor fi inspectate tehnic, iar în urma unei analize pe care o vom face cu colegii de ANAR vom lua o decizie cu privire la destinația viitoare a acestei zone. (…) Are un potențial turistic ridicat”, a declarat ministrul Alexe.

„Oh, Belina! Am o veste bună să vă dau”

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, în şedinţa de Guvern, că Insula Belina şi Braţul Pavel vor reveni în administrarea statului, ”după o lungă perioadă în care au rătăcit prin mâinile prietenilor din Teleorman ai PSD şi ai lui Dragnea”.

”Oh, Belina! Am o veste bună să vă dau: după o lungă perioadă în care Insula Belina şi braţul Pavel au rătăcit prin mâinile prietenilor din Teleorman ai PSD şi ai lui Dragnea, azi Insula Belina va reveni în administrarea statului. Se semnează procesul verbal de preluare de către Apele Române a Insulei Belina şi Brațului Pavel. Preluarea se va face fără contractele pe care le încheiase Consiliul Judeţean cu Tel Drum. Preluarea va fi curată”, a declarat premierul Ludovic Orban.

”Aşteptăm HG cu celeritate, să încheiem acest episod trist în care baronii roşii au încercat să transforme în moşie proprie proprietăţi ale statului român. Trebuie să verificăm tot ce s-a construit ilegal în insula Belina, aici Ministerul Mediului va trebui să vină cu o hotărâre de Guvern”, a mai concluzionat premierul.

Hits: 2

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close