Clik Aici!
cazuricoronavirusEvenimentTimişVictor Babes

Minunea de la Timișoara! Numărul românilor vindecați de COVID 19 crește

„S-a depăşit pragul de 200 de vindecaţi la Spitalul ‘Victor Babeş’ Timişoara, ajungându-se, joi, la 215 trataţi. De ieri până azi, au fost vindecaţi alţi 24 de bolnavi (incluşi în cei 215 n.red.). În total, până în prezent, în judeţul Timiş au fost confirmate ca infectate cu SARS-CoV-2 un număr de 341 de persoane, ceea ce înseamnă 0,5 îmbolnăviri la mia de locuitori.

Altfel spus, avem la nivelul judeţului Timiş aproximativ un infectat cu SARS-CoV-2 la 2.200 de locuitori, cumulativ în timp, de la începutul pandemiei”, a declarat, joi, primarul Nicolae Robu.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş a informat, joi, că 102 persoane din judeţul Timiş au fost tratate de la începutul pandemiei de SARS-CoV-2 şi externate din Spitalul „Victor Babeş” Timişoara, după ce au trecut printr-o dublă testare cu rezultat negativ.

În altă ordine de idei, purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, Cornelia Bubatu, a declarat că în această perioadă DSP a acordat aviz pentru modificarea de structură a Clinicii de dermatologie a Spitalului Municipal Timişoara, în vederea intrării în circuitul unităţilor sanitare cu paturi destinate internării pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2.

„Acest nou spital COVID va prelua cazurile uşoare şi medii, aflându-se în lista unităţilor care, conform ordinului ministrului Sănătăţii, pot prelua bolnavi cu coronavirus în judeţul Timiş, respectiv, de la Spitalul Judeţean, Maternitatea Bega, Spitalul CFR şi Spitalul Municipal Lugoj”, a declarat Cornelia Bubatu.

Hits: 5

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close