Mirel Rădoi, după victoria cu Armenia: „Din noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor”

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a anunțat, luni seară, după meciul cu Armenia, că va mai sta pe banca echipei naționale doar până în luna noiembrie, când se încheie preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022, informează Gazeta Sporturilor.

Mirel Rădoi va părăsi naționala indiferent de rezultatele ultimelor două meciuri, cu Islanda și cu Liechtenstein, care ar putea duce România în barajul pentru calificarea la CM 20222.

„Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră”, a spus Mirel Rădoi.

E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos”, a declarat Mirel Rădoi.

România a învins, luni seară, pe arena Ghencea din București, Armenia cu 1-0 și cu două etape înainte de finalul grupelor preliminare se află pe locul 2, cu 13 puncte, unul în plus față de Armenia și Macedonia de Nord.

Dacă va încheia preliminariile pe locul 2, România, care mai are de jucat cu Islanda, acasă, pe 11 noiembrie și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, va disputa în barajul pentru calificarea la Cupa Mondială Qatar 2022.

Play-off-ul pentru Cupa Mondială 2022 se va desfășura în martie 2022, semifinalele pe 24-25 și finalele pe 28-29 martie.

Mirel Rădoi a vorbit, mai în glumă, mai în serios și despre posibilul succesor la echipa națională, nominalizându-l pe Cosmin Olăroiu.

„Nu aș putea recomanda pe cineva în locul meu, dar cred că în afara de Olăroiu nu poate fi altcineva. Trebuie să îl întrebați pe el dacă vine. Glumesc. Eu mi-aș dat nota 5, că am trecut clasa. Nu am rămas repetent!”, a precizat Mirel Rădoi.

FOTO: Hepta

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro