Clik Aici!
FotbalSport

Mirel Rădoi, prima reacție după eșecul din Norvegia: ”Vorbim de o umilință”. Cu Austria se așteaptă ”doar la o limitare de scor”

Selecționerul echipei de fotbal a României, Mirel Rădoi, 39 de ani, a vorbit despre eșecul drastic înregistrat, duminică, de tricolori, la Oslo, 0-4, într-un meci contând pentru grupele din Liga Națiunilor.

Mirel Rădoi a precizat că la Oslo nu a fost un simplu eșec, ci o umilință, pe care a suferit-o, practic, o țară întreagă.

”Nu pot să remarc nimic în seara asta, nici atitudine, nici reacție. În continuare ne asumăm responsabilitatea. Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilință! O țară întreagă a suferit o umilință și trebuie să acceptăm cu toții. Eu vreau să îmi cer scuze”, a declarat Mirel Rădoi la Pro X.

”A fost o problemă în privința jocului pe care doream să îl prestăm, să facem pressing, să recuperăm mingea. Între cele două echipe aliniate în seara asta și cu Islanda, o mare diferență nu a existat. Nu știu ce scuze am putea găsi în acest moment.

Probabil că în următoarea perioadă va trebui ca cineva să își asume această schimbare de generații, probabil se va schimba din ce în ce mai mult”, a adăugat selecționerul României.

Mirel Rădoi a vorbit și despre următoarea partidă din Liga Națiunilor, cu Austria, programată, miercuri, la Ploiești, declarând că se așteaptă ”doar la o limitare de scor”!

”La ce gânduri mă trec acum, mă gândesc doar la o limitare de scor. Să nu pățim cu Austria ce am pățit și în seara asta. Poate mâine dimineață mă voi trezi altfel, dar în momentul ăsta așa gândesc”, a spus Mirel Rădoi.

După trei partide în grupa din Liga națiunilor, România are 4 puncte și un golaveraj negativ: 4-7.

FOTO: Hepta

Hits: 1

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close