Clik Aici!
EntertainmentStiri Mondene

Motivul pentru care Andreea Bălan nu publică imagini cu iubitul ei. „Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât…”

Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Cei doi nu au vorbit despre relația lor, însă au fost surprinși de paparazzi de mai multe ori împreună. Artista a vorbit pentru prima oară despre decizia pe care a luat-o în legătură cu viața ei personală.

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşază. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau ca această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine.

Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin, deocamdată, pentru mine.

Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai sustinere, un sprijin”, a declarat cântăreața despre decizia de a-şi ține iubitul departe de lumina reflectoarelor, relatează wowbiz.ro.

Înainte ca Andreea Bălan să fie internată în spital și la un pas de a fi supusă unei operații dificile, artista și iubitul ei au petrecut câteva zile de vis în Lisabona.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close