Motivul pentru care Cuza și Emi s-au certat cu soții Natanticu la „Asia Express”. „Nu sunteți fair-play”

O discuție aprinsă a avut loc în ediția din 12 octombrie la „Asia Express”. Echipa formată din Cuza și Emi și cea din Cosmin Natanticu și soția Eliza și-au adresat câteva cuvinte dure în cadrul competiției. Băieții i-au acuzat pe cei doi soți că le-a furat mașina.

O ceartă de proporții a avut loc între Cuza și Emi și soții Natanticu din cauza autostopului. Băieții găsiseră un domn să le plătească cursa până la destinație, însă cei doi s-au băgat înaintea lor și au luat mașina.

„I-am zis să ne plătească și noul taxi-ul… Șase kilometri, cât să fie. Într-un final, vine cu noi la stația de taxi, unde ne întâlnim cu tata Nicu și Lizi, care strigau pe taximetriști.

Natanticu s-a băgat în fața noastră și omul nostru intră să ne plătească biletele și…. I-am zis că e al nostru, că vrea să ne plăteacsă taxiu-ul, să nu se bage. L-au zăpăcit pe ăla și i-a luat pe ei și pe noi nu… Bă, nene, nu mi-l lua pe ăla de l-am convins eu să-mi plătească. Nu e fair-play, nu e stilul nostru. A doua greșeală a lui tata Nicu pe ziua de azi”, a povestit supărat Cuza despre evenimentele întâmplate.

cuza-si-emi-cearta-sotii-natanticu-7Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

El și colegul lui, Emi, au rămas în urmă. Nervos că soții Natanticu le-au furat mașina, Emi chiar s-a pus în fața mașinii care îi ducea pe cei doi soți. „Nu treceți, pe aici nu trece nimeni”, a fost și reacția lui cântărețului.

Din mașina furată, în drum spre destinația de concurs, Cosmin Natanticu a făcut declarații. „Nu-mi pasă, eu nu sunt aici să dau bine. Apar Emi și Cuza și să îi ducă pe ei erau vreo 10 kilometri, iar la noi erau vreo doi și ne-au luat pe noi.

Noi eram aici, vorbeam cu omul. Ăla s-a și pus în fața mașinii, cumva, mai în glumă, mai în serios, că le-am luat taxiul. Competiția e competiție, puteau să fie și ei în locul nostru”, a declarat actorul.

Prin ce au trecut Cuza și Emi la „Asia Express”

Întrebați într-un interviu ce li se pare cel mai complicat în concurs, Emi și Cuza au spus că cea mai dificilă parte e autostopul pentru că nu oprește nimeni. „Părea că e așa mai simpluț”, a mai zis Emi.

„Ajungi în punctul ăla în care ești de 3 ore pe marginea unei străzi, sunt 40 de grade, faci așa de te doare umărul și tricepsul și nimeni nu oprește. (…) Înnebunești”, spune Cuza dezamăgit. Când a venit vorba de cazare, băieții au spus că nu îi sperie cerșitul sau milogeala. „Cu cerșitul noi n-avem o problemă. Suntem obișnuiți. Ego-ul pentru noi e doar un titlu de piesă”, spune Cuza.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro