Clik Aici!
EntertainmentStiri Mondene

Nașul Cătălin Măruță, luat prin surprindere de divorțul dintre Pepe și Raluca. „Nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici”

După 8 ani de căsnicie, Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit și urmează să divorțeze oficial. Apropiații celor doi au fost surprinși să afle vestea și nimeni nu se aștepta ca cei doi să nu mai formeze un cuplu.

Artistul și mama fetelor sale locuiesc separat de două săptămâni. Cătălin Măruță, nașul celor doi a avut prima reacție și le-a transmis acestora un mesaj, în cadrul emisiunii sale de la Pro TV.

„Pepe a anunţat aseară de separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totdodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat.

Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru, şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea aşa cum am făcut şi în ultima perioadă.

Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat.”, a spus Cătălin Măruţă în emisiunea sa de la Pro TV.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close