Clik Aici!
Politica

Newsweek: Teodor Meleșcanu încasează 4.600 euro pensie și salariu de la Ministerul de Externe

Potrivit sursei citate, Meleșcanu încasează azi de la MAE o pensie de o pensie de 107.302 lei pe an, adică 8.900 de lei pe luna (adică 1.900 de euro pe lună). Suma este cu 30% mai mare decât cea încasată în anul 2017, când veniturile sale din pensii speciale erau de 87.600 de lei pe an, scrie Newsweek România.

În ianuarie 2017, Meleșcanu a ajuns la conducerea Ministerului de Externe, adică aceeași instituție care îi asigură și pensia. Anul trecut, ca șef al diplomației, Meleșcanu a câștigat 151.711 lei, adică echivalentul a 2.750 de euro pe lună.

Astfel, potrivit calculelor, reiese că Meleșcanu a încasat anul trecut, prin cumularea pensiei cu salariul, 4.650 de euro pe lună.

Situația este interesantă dacă se ține cont de faptul că, în august 2017, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, declara că odată pensionat, nu te mai reangajezi la stat, fiind o decizie a coaliției de guvernare, din care face parte și Meleșcanu.

Citește articolul integral pe Newsweek România.

Citește și:

Liviu Dragnea și-a depus ultima declarație de avere ca președinte al Camerei Deputaților, deși nu mai e în funcție de două săptămâni, după condamnare. Câți bani are în cont fostul președinte PSD

Citește mai multe despre teodor melescanu și declaratie de avere pe Libertatea.Hits: 12

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close