Clik Aici!
Fotbal

Noutăți despre accidentarea suferită de Ionuț Nedelcearu. Fundașul va fi supus unui control amănunțit la Bologna

ACTUALIZARE 14 iunie. Ionuț Nedelcearu s-a pregătit azi în premieră cu masca pe care o va purta în următoarea perioadă.

ACTUALIZARE 12 iunie. Ionuț Nedelcearu rămâne în lotul pentru EURO 2019. Suspect de fractură de piramidă nazală gravă, adică una care ar fi necesitat o intervenție chirurgicală, a fost trimis la spital chiar în timpul meciului.

Medicii au constatat că lovitura suferită nu este atât de gravă precum se credea și că nu este necesar să fie operat. I s-a cusut plaga de la nivelul bărbiei și i s-a spus că ar putea evolua la Campionatul European cu o mască de protecție. Fundașul central a venit în Italia marți, la prânz, direct din Malta, a fost preluat de la aeroport și a mers la spitalul Maggiore din Bologna pentru încă un control medical, la solicitarea staff-ului medical de la reprezentativa U21 pentru a fi siguri că Nedelcearu este apt pentru Campionatul European. Diagnosticul s-a confirmat, apoi fundașul central s-a dus la o clinică privată unde i s-au luat măsuri pentru a i se confecționa o mască de carbon cu o grosime de 1,5 mm.

Astfel, Ionuț Nedelcearu rămâne sub comanda lui Mirel Rădoi în cantonamentul din Italia și se pregătește pentru EURO 2019.

Staff-ul tehnic al selecționatei U21 și Federația Română de Fotbal mulțumesc clubului Dinamo București pentru cooperare și înțelegere. Ricardo Grigore este un jucător important, aflat în vizorul reprezentativelor României, iar selecționerul Mirel Rădoi îi mulțumește pentru disponibilitatea pe care a arătat-o.

Stoperul rușilor de la Ufa va efectua la Bologna încă un control medical. O decizie în privința prezenței sale la Euro 2019 se va lua după acest control medical.

Ionuț Nedelcearu a vorbit despre accidentarea suferită în meciul cu Malta, scor 4-0:

”Din fericire pentru mine, sunt bine, nu e nimic grav. Am fost la spital, m-a văzut un ORL-ist și mi-a spus că e doar o fractură stabilă a oaselor nazale, dar nu mă impiedică să pot evolua. Trebuie doar să stau 10 zile cu mască. Pe teren, mai mult mi-au dat lacrimile pentru că mă gândeam că pierd EURO. Cu Malta, deja aveam 2-0, nu i-am simţit să ne pună probleme şi de aceea mă gândeam la Euro. Eu plec împreună cu ceilalţi care am fost la prima reprezentativă, ajungem la Bologna.

Am fost acasă, doar azi dimineaţă m-am întors la spital, fiindcă seara nu era doctor ORL-ist. Am văzut la spital ultimele minute. Până la urmă, sunt 4 puncte bune, pentru că meciurile importante, cu Suedia şi Norvegia, sunt la mâna noastră, pentru a ne califica”, a declarat Nedelcearu la TV Digi Sport.

Fundașul a suferit o fractură a oaselor nazale în meciul cu Malta, dar va merge în Italia, unde se află naționala sub 21 de ani, pentru a face un control amănunțit și pentru a vedea dacă va putea juca pentru „tricolorii” mici la turneul final. Ca măsură de siguranță, Rădoi l-a anunțat pe Ricardo Grigore să rămână pe poziții, iar dacă Nedelcearu nu va primi acordul medicilor, dinamovistul e așteptat în cantonamentul „tricolorilor”.

Citește și: Pentru diareea senatorului PSD de Suceava s-a înălțat un elicopter, pentru o femeie arsă în Timișoara pe mai mult de 50% din suprafața corpului s-a găsit doar o ambulanță care s-o ducă la Viena! Benzina și rovinieta au fost plătite de rude!Hits: 24

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close