Clik Aici!
Stiri Externe

O Copilă De Patru Ani A Murit După Ce Sfoara De La Zmeu I-a Secționat Gâtul! Era Pe Motocicletă Cu Tatăl Ei Când S-a Petrecut Tragedia

Copila era pe motocicletă cu tatăl său când a vrut să înalțe zmeul. Dar sfoara subțire i s-a strâns în jurul gâtului, a notat Daily Mail.

Este al doilea incident tragic de acest gen în ultimele zile. Un băiat în vârstă de trei ani s-a eletrocutat după ce firul de la zmeu, care avea și fibră metalică, s-a prins de rețeaua electrică de pe stradă.

Au mai fost și alte cazuri în care oameni au murit din această cauză. Autoritățile au anunțat amenzi de circa 100.000 de rupii (adică 1.400 de dolari) pentru cei care vând astfel de zmeie care pun în pericol viața oamenilor.


Citeşte şi:

„Transilvania, noua Toscana a Europei” | Comparația făcută de Financial Times între satele săsești și cele din Italia, cunoscute întreaga lume

Doi bărbaţi, atacaţi de urs în zona localităţii Mălureni. A fost transmisă o avertizare prin RO-ALERT

Cioban român în vârstă de 45 de ani, dispărut în zona muntoasă a provinciei Torino

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Hits: 23

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close