Clik Aici!
aeroportul international henri coandacalea ferată Gara de Nord-Otopenicfr saLucian Bodemarius chiperministrul transporturilor

Oficial! Ministrul Transporturilor a semnat! Ce se va întâmpla cu Gara de Nord – Otopeni

„În momentul de faţă, pe respectivul obiectiv (linia de cale ferată Gara de Nord-Otopeni – n. r.) se lucrează. Ieri, pe data de 18, am semnat ordinul de începere a lucrărilor sau mai exact autorizaţia de construire pe încă două sau trei tronsoane, tronsoane care nu sunt afectate de acel proces care ştiţi foarte bine că este intentat împotriva CFR SA. Eu îmi doresc ca acest obiectiv să fie finalizat anul viitor. În acest moment, antreprenorul are front de lucru, lucrează în zona Aeroportului Otopeni.

Aceasta a fost preocuparea noastră, ca antreprenorul să nu fie blocat. Finalizează în instanţă contestaţia şi după ce se pronunţă instanţa vă vom spune ce facem cu pasul următor”, a spus Bode, care a participat la evenimentul organizat de Metrorex pentru marcarea celor 40 de ani de la punerea în circulaţie cu călători a primului tronson de metrou Semănătoarea – Timpuri Noi.

Termenul la care trebuie să se pronunţe instanţa pe acest subiect este 20 noiembrie.

 

Hits: 20

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close