Clik Aici!
Dan DiaconescuOTVOTV LIVE ROMANIAOTV rOMANIA

OTV Revine Pe Micile Ecrane In 2019?

Bomba anului în televiziunea din România! Revine Dan Diaconescu la TV?

Dan Diaconescu a făcut furori cu emisiunea pe care o prezenta la OTV. A devenit atât de popular încât a creat și un partid politic, unde a obținut un scor uluitor la acel moment, peste 17%. Între timp formațiunea s-a destrămat și aleșii au migrat pe la alte partide.

Dan Diaconescu a fost  condamnat la închisoare în anul 2015, la 5 ani și 6 luni, dar a reușit să obțină eliberarea sa în urmă cu doi ani de zile. Cu toate acestea nu are voie să apară la televizor, în contextul în care el a fost acuzat de șantaj realizat fix prin acest mijloc de comunicare în masă.

Fostul patron al OTV se gândește să revină din nou pe sticlă, dar așteaptă să-i expire interdicția. Încă nu s-a gândit exact unde și cum, dar cu siguranță testează mai multe variante. Conform surselor Capital, el ar dori să reia formatul OTV și i-ar plăcea să revină la Rtv, unde a mai fost angajat.

„Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut”, a spus Dan Diaconescu pentru cancan.ro, când a fost chestionat în privința revenirii sale pe micul ecran.

Hits: 409

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close