Patrice Evra a fost abuzat sexual la 13 ani de un profesor. „I-am spus mamei abia acum, când am 40 de ani”

Fostul fotbalist francez Patrice Evra, 40 de ani, a povestit, într-un interviu acordat The Times, cu ocazia publicării autobiografiei sale, un moment terifiant petrecut în urmă cu 27 de ani, în perioada în care era la elev, informează News.ro.

Patrice Evra a dezvăluit că a fost abuzat sexual când avea doar 13 ani de unul dintre profesorii săi și că a ținut ascuns acest lucru față de mama sa până în momentul în care a împlinit 40 de ani.

„Nu încerc să îi fac pe oameni să aibă milă, este o situaţie dificilă. O mamă nu se aşteaptă să audă astfel de lucruri de la propriul copil. I-am spus mamei abia acum, când am 40 de ani”, a declarat Patrice Evra. 

„Desigur, a fost foarte şocată. A fost un moment dificil pentru mine şi încă nu le-am spus unor fraţi şi prieteni apropiaţi”, a spus Patrice Evra.

Fostul jucător al echipei Manchester United a precizat că nu a depus plângere împotriva atacatorului său, care, a spus el, era unul dintre profesorii săi.

„Primul lucru pe care mi l-a spus mama a fost: „Dacă nu o faci, o voi face. Dacă mai este în viaţă, o să-l ucid!”. Dar l-am îngropat atât de adânc în mine, încât nu m-am gândit să depun o plângere”, a precizat Patrice Evra.

Fostul fotbalist a adăugat că atunci când avea 24 de ani şi juca pentru Monaco, a primit un apel de la poliţie cu privire la presupusul său atacator, dar nu a putut spune ce i s-a întâmplat.

„Să trăiesc cu asta este unul dintre cele mai mari regrete ale mele, pentru că aş fi putut ajuta atât de mulţi oameni”, a menționat Patrice Evra.

Patrice Evra, care a jucat de 81 de ori în tricoul naționalei Franței, a evoluat la Nisa, AS Monaco, Manchester United, Juventus Torino, Olympique Marsilia și West Ham.

FOTO: EPA

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro