Phill Collins are probleme de sănătate: Fiul său îl înlocuiește în turneul trupei Genesis

Muzicianul Phil Collins a anunțat joi că nu mai poate cânta la tobe din cauza problemelor de sănătate, iar fiul său Nic va fi de acum alături de trupa Genesis, care s-au reunit pentru a pleca în turneu, relatează CNN.

„Mi-ar plăcea (n.r. să particip), dar abia pot ține un băț cu mâna asta. Există anumite afecțiuni fizice care mă împiedică”, a transmis artistul, ajuns la 70 de ani.

Chiar dacă nu mai poate bate la tobă, el va fi alături de Genesis pentru a cânta.

„Sunt un pic provocat fizic, ceea ce este foarte frustrant, pentru că mi-ar plăcea să fiu acolo sus cu fiul meu”, a explicat Phil Collins.

Odată ce acest turneu, deja întârziat de pandemia de coronavirus, va fi încheiat, Phil Collins spune că nu știe dacă va mai putea fi alături de Genesis.

„Suntem cu toții bărbați cu o anumită vârstă și cred că într-o oarecare măsură ne apropiem de final”, a spus el. „Cred că da (n.r. este finalul) pentru mine, nu știu dacă mai vreau să fiu pe drumuri”.

Collins a avut o serie de fracturi de-a lungul anilor și în 2015 a suferit o intervenție chirurgicală la spate, care l-a lăsat cu leziuni ale nervilor. În 2017 a căzut și a fost nevoit să folosească un baston pentru a se deplasa sau un scaun cu rotile.

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro