Clik Aici!
Stiri Externe

Placido Domingo, Noi Acuzaţii De Abuz Sexual Lansate De Mai Multe Femei

De
Andreea Radu,

Recent, Associated Press a publicat mărturiile femeilor care spun că în anii 80 au fost hărțuite de celebrul tenor care le-a obligat să întrețină relaţii sexuale cu el în schimbul unor slujbe iar cele care refuzau erau pedepsite din punct de vedere profesional.

Una dintre femeile care îl acuză pe Domingo este Angela Turner Wilson, care a cântat alături de tenor în opera ‘Le Cid’ de Jules Massene, prezentată la Opera din Washington în sezonul 1999-2000, când Placido Domingo era director artistic al instituţiei, potrivit Agerpres.

Alte 10 femei care nu au dorit să-şi dea numele au invocat „atingeri nedorite, solicitări persistente de întâlniri în particular, apeluri telefonice în mijlocul nopţii şi încercări de a le săruta pe buze”.

În noul denunţ public privind comportamentul abuziv al tenorului spaniol, mai mulţi angajaţi ai teatrului au descris încercările lor de a le proteja pe tinerele artiste în faţa comportamentului lui Placido Domingo, în ceea ce era de fapt un secret ştiut de toată lumea, notează AP într-un articol publicat pe 5 seprembrie.

Reprezentanţii lui Placido Domingo din SUA şi cei de la Opera din Los Angeles nu au dorit încă să comenteze noile acuzaţii.

Citeşte şi:

Placido Domingo va dirija la Festivalul de la Salzburg în pofida acuzațiilor de hărțuire sexuală, ce au dus la anularea unor concerte în SUA

Placido Domingo, acuzat de hărțuire sexuală de nouă femei

Anunțul făcut de Placido Domingo. La 75 de ani, nu se gândește să se retragă din activitate

Lovitura devastatoare primita de Liviu Dragnea. Măsură se aplică și celori doi copii

GSP.RO

Lovitura devastatoare primita de Liviu Dragnea. Măsură se aplică și celori doi copii

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 18

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close