Clik Aici!
alegerile anticipateanticipateCiolacuiohannisoprisanpnlpsd

Planul PSD răstoarnă toate calculele. Țintele majore ale lui Ciolacu schimbă jocul

Jurnalistul a afirmat că social-democrații nu au de gând să preia puterea executivă, ci doresc să treacă în opoziție un mandat.

„Urmează o continuare spectaculoasă a unei piese de teatru în care PSD și PNL joacă comedia „Noi nu vrem anticipate”, dar ei vor anticipate.

Moțiunea a trecut că a vrut Klaus Iohannis. Mecanismul alegerilor anticipate a pornit. Nu mai poate fi oprit. PSD este de acord cu anticipatele. Anticipatele reprezintă o înțelegere între echipe să refacă meciul. Acest lucru se întâmplă peste tot în lume, nu doar în România. PSD nu vrea la putere. Domnul Ciolacu este adeptul trecerii în opoziție pe 4-5 ani. Vor să intre în opoziție cu 30%, să împartă cu PNL Consiliile Județene”, este convins Cristoiu.

De asemenea, Ion Cristoiu a anunțat că Marcel Ciolacu pregătește retragerea baronilor PSD în spatele cortinei politice. „Este un zvon că domnul Oprișan nu va mai candida la șefia CJ. Este o mare șansă pentru PSD să scape de baronii locali. Este o rocadă care nu se poate face cu USR”, a declarat Cristoiu

Hits: 9

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close