Clik Aici!
ActualamendaDejEvz TransilvaniaLocalepolitist

Polițistul care a chefuit cu interlopii, amendat pentru nerespectarea ordonațelor militare

Agentul de poliție Valer Gavrilă, de la Biroul de Ordine Publică de la Poliția Dej ,a participat în data de 22 aprilie la o petrecere, la care au mai fost prezente alte persoane, unele cu probleme penale.

Comisia de anchetă de la IPJ Cluj a ajuns la concluzia că polițistul Valer Gavrilă nu a respectat ordonanțele militare ,care interzic organizarea de petreceri și întâlniri în grupuri mai mari de trei persoane.

La respectiva petrecere a participat Cosmin Pop, despre care presa locală spune că este un interlop, dar și un personaj Iulian Barbu, cunoscut sub porecla ”Piticul porno”.

După ce imaginea cu polițistul Valer Gavrilă a ajuns în presa, la nivelul IPJ Cluj s-a constituit o comisie de anchetă. ”Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, ca urmare a apariției în spațiul public a unei imagini referitoare la prezența unui agent de poliție din cadrul Poliției municipiului Dej, la un eveniment împreună cu mai multe persoane. În cadrul cercetărilor s-a stabilit încălcarea normelelor prevăzute de ordonanțele militare, față de acel polițist fiind luată măsură sancționării contravenționale. Verificările pe linie internă continuă, urmând a se stabili dacă sunt întrunite elementele vreunei abateri disciplinare”.

În plus, mai declară surse din IPJ Cluj, pentru EvZ, toate persoanele prezenta la respectiva petrecere vor fi amendate cu suma de 2.000 de lei.

EvZ a scris, marți, despre al doilea caz, care s-a dovedit a fi un fake news, la care ar fi participat polițiștii de la Dej.

Hits: 3

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close