Povestea de dragoste dintre Benone Sinulescu și soția lui, Elena. Cum s-au cunoscut în urmă cu peste 40 de ani

Benone Sinulescu și soția lui Elena s-au cunoscut în urmă cu peste 40 de ani, iar povestea lor de dragoste a fost cu adevărat specială. Artistul a povestit într-un interviu, cum și-a cunoscut soția.

Elena Sinulescu, soția lui Benone Sinulescu, a fost mereu discretă cu viața sa și cu aparițiile în public. Deși sunt împreună de peste 40 de ani, Elena Sinulescu a avut foarte puține apariții sau ocazii în care a vorbit în public.

Într-un interviu acordat de artist , Benone Sinulescu spunea că „este cel mai bun critic” al său și femeia care l-a completat din toate punctele de vedere. Benone Sinulescu și soția sa, Elena Sinulescu, s-au cunoscut în casa artistei Ileana Sărăroiu.

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani – aici, alături de soție

 „Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei.

Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă.

Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, a povestit Benone Sinulescu într-un interviu mai vechi.

Primele declarații făcute de soția lui benone Sinulescu

Benone Sinulescu s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, lăsând o durere imensă în sufletele celor care l-au cuoscut. Soția intterpretului de muzică populară a făcut primele declarații, dezvăluind și unde va fi înmormântat Benone Sinulescu.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro