Clik Aici!
Stiri Externe

Premierul Boris Johnson A Pierdut Majoritatea în Camera Comunelor. Un Conservator A Trecut La Liberal-democrați

„Guvernul conservator urmăreşte în mod agresiv un Brexit cu consecinţe dăunătoare. El pune în pericol vieţi (…) şi ameninţă de manieră nejustificată integritatea Regatului Unit”, şi-a justificat Phillip Lee decizia într-un comunicat.

El s-a aşezat marţi în băncile opoziţiei, într-un moment în care Boris Johnson susţinea un discurs în Parlament.

Înainte de plecarea din partid a lui Phillip Lee, Boris Johnson avea o majoritate de un singur vot în Camera Comunelor.

Într-o scrisoare către prim-ministru, Lee a scris că diviziunile privind Brexitul „au transformat din păcate acest partid odată măreţ în ceva mai degrabă asemănător cu o facţiune în care conservatorismul cuiva este măsurat prin lipsa de prevedere cu care vrea să părăsească Uniunea Europeană”.

„Poate şi mai dezamăgitor, el a fost infectat de cele două boli gemene ale naţionalismului şi populismului englez”, a adăugat Phillip Lee.

El mai precizează că Liberal-Democraţii – care vor un nou referendum privind Brexitul sau rămânerea în UE – sunt cel mai bine plasaţi „să vindece diviziunile” şi „să depăşească provocările cu care ne confruntăm ca societate”.

Citeşte şi:

Un ultim apel al lui Boris Johnson către Parlament să nu blocheze Brexitul: ”În nicio circumstanță nu voi cere o nouă amânare”

Proteste în Marea Britanie. Mii de oameni, nemulţumiţi de decizia de suspendare a Parlamentului: „Boris Johnson, să îţi fie ruşine!”

BREXIT | Ce înseamnă suspendarea Parlamentului britanic

Simona Halep, record remarcabil. A intrat în istoria tenisului!

GSP.RO

Simona Halep, record remarcabil. A intrat în istoria tenisului!

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 16

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close