Clik Aici!
Fotbal

Presa din Anglia a luat foc după eșecul de ieri

”Blestemul românesc a lovit din nou! Spre deosebire de înfrângerea cu Franța, acum nu mai avem nicio scuză”, a scris theguardian.co.uk

„Suntem mai buni decât România? Da! Suntem mai buni decât Franța? Da! Uitându-mă la jucători, cred că avem cea mai bună echipă de la turneul final. E o rușine. Ne-am culcat pe-o ureche. Am făcut țara de râs”, a spus portarul Dean Henderson, care aparține de Manchester United.

„Henderson a greșit incredibil. I-a alunecat mingea și a intrat în poartă. Chiar el a spus acum puțin timp că portarii au voie să facă două greșeli pe sezon. Ei bine, asta a fost una foarte mare.

Portarul naționalei mici speră să îi ia locul lui David de Gea cât mai curând în poarta lui Manchester United, dar această prestație nu are nimic de a face cu forma lui bună de până acum”.

„Anglia a fost umilită, alte greșeli venite pe final, așa cum a fost și meciul cu Franța. Cu patru minute de joc rămase în meciul cu România, Anglia a atras doar haos și dezastru”, a mai scris theguardian.

„A fost catalogată drept cea mai bună, talentată și tehnică echipă U21 pe care Anglia a produs-o vreodată. Dar s-a destrămat totul la Euro, după un haos total.

Copiii lui Boothroyd au fost distruși de România, după ce au încasat patru goluri în mai puțin de 17 minute. Au pierdut două meciuri din două la un campionat pe care naționala spera să îl câștige”, au scris englezii de la Mirror

„România a fost inspirată de un nume legendar – Ianis Hagi, fiul celui mai mare jucător român din istorie, Gheorghe Hagi, a ajutat la distrugerea Angliei cu un gol și un joc foarte bun”, a mai scris presa engleză.

Presa din Franța i-a avertizat pe cei din echipa lor asupra pericolului ce pândește în meciul de luni.

„După demonstraţia neaşteptată în faţa Croaţiei, marţi (4-1), România şi-a oferit scalpul Angliei (4-2), într-un meci nebun. Englezii sunt eliminaţi.

„Albaştii”, care îi vor înfrunta pe români, luni, sunt preveniţi. Meciul a început într-un ritm frenetic, între englezii periculoşi la şuturi şi românii atât de rapizi şi eficace pe contraatac. (…)

La revenirea de la vestiare, era greu de prevăzut cum ar putea pierde Anglia: dominaţia celor ”trei lei” era totală. Pe linia porţii, Radu îşi multiplica intervenţiile pentru a menţine România în viaţă.

Anglia şi-a spart dinţii şi a căzut iar uşor, comiţând un al treilea penalti în două meciuri. Dar, spre deosebire de , marţi, românii nu s-au lăsat rugaţi pentru a lua conducerea. (…)

România, prima în Grupa C, i-a aplicat o corecţie Angliei şi a accentuat presiunea asupra Franţei. Orice alt rezultat în afara victoriei cu Croaţia îi pune pe în pericol la acest Euro”, a comentat LEquipe.


DATE OFICIALE | Peste 47% din maşinile Poliţiei Române şi-au depăşit norma de casare de două ori! Poliţiştii încă pleacă în misiuni cu Dacii 1310, Solenza şi autospeciale ARO fabricate în anii 90!

Citește mai multe despre Anglia, presa internationala și reacții pe Libertatea.Hits: 19

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close