Prima imagine cu băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka. „Uitasem cât sunt de mici”

La câteva zile după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Ibacka și bebelușul ei au fost externați. Anunțul a fost făcut chiar de Cabral, care a și atașat prima imagine cu băiețelul lui.

Așa cum era de așteptat, Cabral a fost discret și nu i-a arătat chipul băiețelului, așa cum a procedat și în cazul fetiței sale, Namiko. „Gata, acasă. Uitasem cât sunt de mici…”, a scris Cabral pe Facebook.

Andreea Ibacka a făcut primele declarații de pe patul de spital

Andreea Ibacka a născut marți seară un băiețel perfect sănătos, care cântărește 3.420 de grame. Soția lui Cabral a mărturisit că a avut o naștere ușoară și se simte foarte bine acum.

Prima imagine cu băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka. „Uitasem cât sunt de mici”

„Nici nu știu cum să încep. Am fost copleșită de foarte multe mesaje și gânduri cât se poate de sincere și pure, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet. Da, am născut. Cabral, eu nu mai sunt grasă, dar nu știu despre tine.

Lăsând gluma la o parte, marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu așa cum mă așteptam și m-a adus soțul. Sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta, dar suntem foarte bine. Suntem mega fericiți și suntem niște norocoși”, a declarat Andreea Ibacka de pe patul de spital, la câteva ore după naștere.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro