Clik Aici!
EntertainmentMonden

Prima Imagine Cu Nepoata Lui Adi Minune. Anunțul Făcut De Carmen

Carmen Simionescu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și a vrut să împărtășească bucuria cu prietenii virtuali, așa că a publicat prima imagine cu fetița ei.

„Sofia Maria Rossa. Zilele mele au mai mult soare, viața mea a căpătat sens. Scriu asta cu dureri în fiecare cm din corpul meu, doar zambetul ei îmi dă putere și aș trece prin foc cu ochii inchisi din nou să pot retrăi prima întâlnire cu ea. Totul meu, fata mea. Wellcome home Baby Rossi! ❤️”, a scris Carmen pe contul de socializare.

Carmen Simionescu și soțul ei, Bogdan Căplescu, au devenit părinți pentru prima oară ieri, 1 august, părinți, pentru prima oară. Fetița lor a venit pe lume în jurul orei 13:00 și este perfect sănătoasă.

Citeşte şi:

Dramele Luizei și Alexandrei sunt efectul unui lanț de violuri nepedepsite, la care poliția, magistrații și comunitatea din Caracal sunt complice, încă din 2012!

Cine e tânărul decedat în groaznicul accident de bicicletă din Capitală

GSP.RO

Cine e tânărul decedat în groaznicul accident de bicicletă din Capitală


O profesoară din Galați a luat 10 la examenul de titulizare, dar nu va primi niciun post. Care e motivul

Unica.ro

O profesoară din Galați a luat 10 la examenul de titulizare, dar nu va primi niciun post. Care e motivul


Marcel Toader a acuzat-o că a făcut amor cu alt bărbat chiar în mașina lui. Ce gest incredibil a făcut Maria Constantin la înmormântare! Nimeni nu se aștepta...

Viva.ro

Marcel Toader a acuzat-o că a făcut amor cu alt bărbat chiar în mașina lui. Ce gest incredibil a făcut Maria Constantin la înmormântare! Nimeni nu se aștepta…

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 17

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close