Clik Aici!
Politica

Primele imagini cu bărbatul care ar fi comis crima din Făget / VIDEO

Bărbatul a fost filmat de camerele de supraveghere din localitatea Temerești. În imagini se vede cum Florin Ionel Boldea coboară de pe bicicleta pe care ar fi furat-o de la una dintre victimele sale și forțează ușa unui magazin, relatează Opinia Timișoarei.

Miercuri dimineață, Florin Ionel Boldea este acuzat că a ucis un om în parcul din localitatea Făget, iar pe soția acestuia a rănit-o grav. Bărbatul de 32 de ani a fugit de la fața locului cu o bicicletă pe care ar fi luat-o de la unul dintre soți, iar pe drum s-a oprit și a lovit o bătrână pe care a trântit-o la pământ.

Mai apoi, a atacat doi soți care se aflau într-un tractor. Individul a lovit-o pe femeia pe care a tras-o din remorca vehicului. În acel moment, soțul femeii a coborât din tractor și s-a luat la bătaie cu agresorul, notează sursa citată.

Florin Ionel Boldea a luat-o la fugă și a intrat într-o casă din satul Temerești, unde a intrat în baia, unde s-a spălat. Acolo a fost înconjurat de polițiști și chiar a dialogat cu ei. La un moment dat, individul a tâșnit din baie și a încercat să-l lovească pe unul dintre agenți pentru a scăpa.

A reușit să fugă cu mașina aflată în curtea casei cu care a trecut prin porțile închise. Polițiștii au tras trei focuri de armă pentru a-l opri, iar unul dintre gloanțe a nimerit portiera mașinii.

Oamenii legii au pornit în urmărirea fugarului, însă, pe drumul care leagă localitățile Temerești de Bichigi, Boldea a pierdut controlul, a sărit cu mașina peste un șanț și a fugit apoi în pădurea din apropiere.

200 de polițiști sunt pe urmele fugarului. În zonă au fost aduse un elicopter și o dronă pentru a-l căuta pe suspectul de crimă.


Citește și:

Creierul unui jucător cu origini românești a salvat lumea hocheiului! Pe baza rezultatelor studiului asupra creierului lui Larry Zeidel, alți 146 de jucători din NHL care s-au ales cu leziuni cerebrale de pe urma carierei au obținut despăgubiri de 19.000.000 $

Citește mai multe despre Crima și Timiș pe Libertatea.Hits: 19

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close