Clik Aici!
Entertainment

Primele imagini cu iubita lui Alin Oprea. Ce mesaj de dragoste i-a transmis Medana. “Ești culoarea vieții mele”

Alin Oprea a divorțat de Larisa, după 22 de ani de căsnicie, iar de ceva timp, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără, pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor. Iată că au apărut primele imagini cu cei doi împreună, dar și o declarație de dragoste, pe care artistul a primit-o de ziua lui, din partea Medanei.

După luni întregi de liniște, Medana, iubita lui Alin Oprea,
rupe tăcerea cu un mesaj plin de dragoste. Pe  20 noiembrie, Alin Oprea împlineşte 49 de ani.

“Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da!

Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, îi transmite Medana lui Alin Oprea de ziua lui, potrivit Click!.

“Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie!

Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, mai spune Medana pentru sursa citată.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close