Clik Aici!
cantecInternationalinvictus gamesJon Bon Joviprinţul Harryscop caritabil

Prințul Harry și Jon Bon Jovi, ”colegi de trupă” pentru un scop nobil

Prinţul Harry va vizita, pe 28 februari, celebrele Abbey Road Studios din Londra – unde membrii Beatles au înregistrat 11 din cele 13 albume ale lor – pentru a se întâlni cu popularul rocker american şi corul veteranilor.

După decizia sa de a trăi departe de Familia regală britanică împreună cu soţia sa Meghan Markle şi fiul lor Archie, distanţat de mass-media şi de evenimentele oficiale, prinţul Harry îşi caută acum propriul drum. Întreaga viaţă şi-a dedicat-o regalităţii, iar acum vrea să facă ceea ce îi place, informează ABC.

Înainte de a înceta să mai reprezinte Coroana britanică, Harry mai are câteva îndatoriri oficiale, printre care şi înregistrarea unui cântec intitulat „Unbroken” alături de Jon Bon Jovi. Este ceea ce a anunţat chiar prinţul într-o amuzantă înregistrare video postată pe reţelele de socializare, potrivit Agerpres.

Deşi în acest video Harry asigură că nu va cânta, s-ar putea ca el să prindă până la urmă curaj cum s-a mai întâmplat în 2018.

În vara acelui an, nepotul reginei Elisabeta a II-a a asistat la o reprezentaţie specială a musicalului Hamilton în favoarea ONG-ului Sentebale, pe care Harry l-a înfiinţat în 2006. Spectacolul s-a încheiat cu Harry urcat pe scenă şi cântând un fragment din cântecul „You’ll be back”, cu care a obţinut ovaţiile publicului.

Hits: 9

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close