Clik Aici!
EVZ SpecialFapt diversGino Iorgulescumario iorgulescu

Procurorii şi mafia în prim-plan. Unde este fiul lui Iorgulescu? Familia a aflat tot!

În exclusivitate pentru prosport.ro, unchiul lui Dani Vicol, tânărul ucis în urmă cu mai bine de șapte luni într-un accident rutier de către Mario Iorgulescu, a reacţionat după ce a aflat că mandatul de arestare emis pe numele junelui fostului mare fotbalist a fost anulat de către Curtea de Apel.

Vali Guțu este convins că Gino Iorgulescu face tot ce ceea ce este posibil doar ca să își vadă fiul scăpat de pușcărie. „Nu se poate așa ceva! Este incredibil.

Acest avocat, Cristian Ene, este cel care i-a făcut scăpați de pușcărie și pe groparii fotbalului românesc, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu.

Chiar atât de slabi sunt procurorii? Chiar atât de slabi sunt judecătorii? Cum să fie viciu de procedură? Cum să nu îl găsească și să îl citeze pe acest criminal la adresa corectă?

Ne luați pe toți la mișto? Unde este, domnilor procurori, jurnaliști, polițiști și tot cine mai vreți voi Mario Iorgulescu? Vă bateți joc de noi?

Familia noastră este distrusă de durere, iar criminalul stă în libertate, fără să fie deranjat de nimeni. Dat în urmărire generală, cu mandat de arestare pe numele lui până azi, dar el tot liber este?

Acum, acest avocat Ene l-a făcut scăpat și de mandatul de arestare. De șapte luni nepotul meu este în mormânt, iar Mario Iorgulescu unde este?

Cum a fugit din țară? Cum a ieșit din spital? Cine răspunde pentru acest lucru? Cei de la SRI nu știu nimic? Procurorii ne-au spus să stăm liniștiți că se ocupă ei și totul este sub control.

Vă dați seama cu ce mafie ne luptăm? Îmi vine să plâng când vorbesc cu voi pentru că nu mai putem de durere.

În această perioadă se judecă în România doar procesele urgente, să spunem că ăsta a fost urgent, dar după o lună în care Iorgulescu avea pe numele său un mandat de arestare, tot nu a putut să fie adus de urgență în țară?

Este clar că Gino Iorgulescu este dispus să își cheltuie toată averea doar ca să îl facă scăpat pe fiul său de pușcărie, iar acum a părăsit și conducerea fotbalului românesc ca să se ocupe de fiul său.

Voi nu vedeți că el nu își mai face treaba în conducerea LPF? E plecat prin Italia și o bagă că nu poate să vină în țară din cauza coronavirusului”, a declarat Vali Guțu pentru prosport.ro.

 

 

Hits: 2

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close