Clik Aici!
Stiri Romania

Protestatarii Din Piața Victoriei | Libertatea

De
Andreea Archip,
Alex Grigore (video),

Reporterul Libertatea, Andreea Archip, a stat de vorbă cu câțiva dintre cei care au ales să participe la protest, fie că au venit din Tulcea, din Canada sau din București.

”Am venit din Tulcea pentru că trebuie să se schimbe ceva, trebuie să se schimbe situația din țară. Am venit să demonstrăm că avem spirit civic” spune o femeie precizează că a participat la toate mitingurile organizate în București împotriva celor care ”nu vor binele tării”.

Doamna din Tulcea a venit la București însoțită de fiul ei, care, de asemenea, a participat la toate protestele anti-PSD desfășurate în Capitală.

Așteptări din 1990

Un bărbat din București, care a participat și anul trecut la protestul din 10 august, a venit acum pentru că este ”o comemorare. a unui moment în care un stat despotic și-a atacat cetățenii”. Bărbatul crede că, deși au trecut 30 de ani de la revoluția din 1989, mare lucru nu s-a schimbat în țară. Totuși, nu și-a pierdut speranța că lucrurile pot fi și altfel.

De aceeași părere este și o altă participantă la miting, care spune că a venit în Piața Victoriei pentru copilul ei și pentru viitorul lui. ”Din 1990 sperăm să se schimbe lucrurile aici”, spune dezamăgită protestarara.

În direct în Canada

Protestul din Piața Victoriei a fost transmis live și pentru românii din Canada, cel puțin prin intermediul unei doamne, care a făxut live cu telefonul pentru prietenii ei de peste Ocean. Aceasta a participat și la mitingul de anul trecut. ”Așteptăm, ne rugăm, sperăm. De-asta suntem aici.”

Citeşte şi:

Reactia stranie a Serenei Williams cand a fost intrebata de Simona Halep. Jurnalistii au ramas cu gura cascata

GSP.RO

Reactia stranie a Serenei Williams cand a fost intrebata de Simona Halep. Jurnalistii au ramas cu gura cascata


Andreea Bălan s-a măritat ÎN SECRET! Prima imagine cu artista în rochie albă

Unica.ro

Andreea Bălan s-a măritat ÎN SECRET! Prima imagine cu artista în rochie albă


Anunțul a fost făcut: Michelle și Barack Obama au divorțat! Motivele sunt dureroase... Se pare că cei doi s-au separat de mult!

Viva.ro

Anunțul a fost făcut: Michelle și Barack Obama au divorțat! Motivele sunt dureroase… Se pare că cei doi s-au separat de mult!

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 15

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close