Clik Aici!
mici 1 maipsdvanghelie

PSD plânge după micii lui Vanghelie: ”Trăim cel mai negru 1 Mai”

”Astăzi trăim cel mai negru „1 Mai” din ultimele două decenii. Sunt afectați în primul rând cei mulți, cei cu venituri mici, care nu au economii, pentru a rezista în izolare!

1.027.824 de contracte de muncă suspendate și 260.171 de contracte încetate într-o lună și jumătate, de la începutul stării de urgență! FMI ne anunță că până la finalul anului rata șomajului va depăși 10%!

Guvernul nu a luat nicio măsură activă pentru păstrarea locurilor de muncă! Șomajul tehnic a fost doar o amânare! Dar încetează peste două săptămâni. Mulți vor merge la serviciu doar pentru a-și lua decizia de încetare a contractului de muncă!

Dintre cele 600.000 de întreprinderi mici și mijlocii doar 2,5% pot beneficia de mult trâmbițatele credite garantate de Guvernul PNL! Restul, care nu sunt bancabile, au în față falimentul, pentru că nu mai au cui să vândă ceea ce fac! Alt val de șomeri, altă scădere și mai abruptă a puterii de cumpărare!

Există însă soluții! PSD a demonstrat că poate reduce șomajul și poate crește puterea de cumpărare! Diferența majoră față de Guvernul actual, e că pentru PSD prioritatea sunt oamenii, nu băncile și corporațiile!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a PSD.

Hits: 5

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close