„Puterea dragostei” sezonul 5 se va filma în București. Au început înscrierile pentru show. Care sunt regulile

„Puterea dragostei” sezonul 5 se va filma în București după ce primele patru sezoane au fost filmate în Turcia. Astfel că cei care sunt gata să își cunoască jumătatea trebuie să știe ce reguli au de urmat, pentru a intra în „casa dragostei”.

„Puterea dragostei” se mută într-o nouă casă, în București! Iubirea ajunge la un nou nivel, odată cu al cincilea sezon al show-ului, ce se anunță cu totul spectaculos și plin de surprize frumoase!

Se dă startul castingului pentru noul sezon „Puterea dragostei”

Cel de-al cincilea sezon „Puterea dragostei” le va aduce de această dată telespectatorilor o experiență unică, total diferită de ce au văzut până acum, pentru că în casa cea nouă din București doar iubirea îi va ghida pe concurenți.

Provocările prin care vor trece aceștia vor fi uriașe, emoțiile intense, specifice dragostei nu vor lipsi, dar atmosfera prietenoasă îi va ajuta pe concurenți să întâmpine toate aceste trăiri cu empatie și maturitate.

Care sunt regulile

Toți cei care au împlinit vârsta de 18 ani și care își doresc cu adevărat să își găsească jumătatea se pot înscrie la casting.

Cei care doresc să participe la show-ul ce le poate schimba viața sunt invitați să acceseze casting.kanald.ro și să răspundă cu sinceritate la întrebările afișate. „Casa dragostei” din București îi așteaptă într-un sezon nou, cu un ambient perfect, în care își pot descoperi jumătatea.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro